Balta Gruiu

Despre noi

Despre noi

Balta Gruiu

Din anul 2014, un an foarte important pentru noi, am decis fim alături de orice pescar ne trece ușa. EchipaBalta Gruiu” și-a propus încă de la început promoveze pescuitul sportiv, dar și cel recreativ, întru-un mediu special creat, pe placul tuturor, în care orice pescar se poate simții susținut de către o echipa minunată.

Datorită dorinței noastre de a crea o experiență cât mai unică pentru clienții noștri, într-un mediu prietenos, am propus oferim un personal specializat pentru a ajuta pe oricine în dominarea artei pescuitului, experiențe de neuitat și multă distracție.

Suntem fericiți fim aici pentru voi și ne punem la dispoziție o oază de liniștite pentru orice pescar în căutare de aventuri. nu uităm, noi ne-am gândit și la familia ta , așa am decis creăm un complex special de recreere, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Dar nu o fiți singuri acolo, animalele noastre de o diversitate ireproșabilă va așteaptă petreceți clipe de neuitat.

Ferma de animale este un deliciu pentru orice copil. Cai, ponei, mistreți și lista poate continua, așteaptă fericiți vizitatori în fiecare zi. Copiii vor fi încântați aibă atâția parteneri de joacă, iar părinții se pot relaxa liniștiți la soare. Pentru cei însetați, sau chiar înfometați, noi ne-am pregătit cu un un restaurant si un bar special amenajate îndeplinească orice cerere.

Și da, răspunsul este da, oferim servire pe baltă. Ce îți poți dori mai mult? Trebuie te convingi singur, așa te așteptăm cu o băutură rece și o atmosferă încântătoare.